Hundöra

Bokmärkt

Djuriskt...

... är nog det bästa ordet för att beskriva mitt Pocket & Prassel-paket. Min hemliga bokvän har nämligen gjort ett paket med temat djur. Två pocketböcker med ordet "djur" i titeln, Djurens gård av George Orwell och Djur av Joyce Carol Oates, massor av godis som på något sätt är relaterad till djur. Sambon tittade på godiset med så stora ögon att han fick två ;) Två riktiga överraskningar är hundbokmärket och det lilla gosedjuret av en mullvad - supersöt! Och så fick jag ett litet brev och en söt pinnål som jag satt upp på min vägg på jobbet (minns inte riktigt vad som står på pinnålen, ska kolla upp det) Smiley XD När det gäller böckerna så har jag både läst och sett tecknaden Djurens gård sedan tidigare, Joyce Carol Oates har jag hört talas om, men aldrig läst något av så det ska bli spännande.

Pocket & Prassel 2.0: Paket 2

PS. Krya på dig Hemliga bokvän! Tack igen!


Kommentarer
Postat av: Hemlig bokvän

"I read, therefore I rule" står det! ;-)

Vad roligt att du tyckte om det, och tur att du inte läst båda böckerna! I din lista kunde ja bara se att din syster läst Djurens gård!Mullvaden finns det en masssa tecknade serier om, det är ett tjeckiskt barnprogram som gick när jag var liten. Han är faktiskt inköpt i Prag!Kolla honom här:

SWr4puE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=4F6SWr4puE

2008-10-18 @ 11:31:34
Postat av: Hundöra

Hemliga bokvän: Jag försökte se videon, men det gick inte. :(

Hmm, i min lista finns inte Djurens gård med, den bok av George Orwell som min syster har läst och som står på listan är 1984. :) Det var så länge sedan jag läste Djurens gård så det kanske är dags att läsa om den. ;)

2008-10-18 @ 12:58:01
URL: http://bokmarkt.blogg.se/
Postat av: En bok om dagen

Men vilket paket! Snacka om att bli bortskämd! ;-)

2008-10-20 @ 17:35:48
URL: http://enbokomdagen.blogspot.com/
Postat av: Hundöra

En bok om dagen: Ja, visst blir jag ;)

2008-10-22 @ 13:49:09
URL: http://bokmarkt.blogg.se/
Postat av: anna

Jag har en undran, vet du vad barnprogrammet heter? Jag kommer ihåg det sen jag var lite och har letat som en galning efter det men jag vet inte vad det heter!

2008-12-12 @ 20:48:00
Postat av: Hundöra

Anna: Tyvärr inte.

2008-12-13 @ 20:26:21
URL: http://bokmarkt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback