Hundöra

Bokmärkt

Pocket & Prassel 2.0: Första paketet är här!

Pocket & Prassel 2.0 Första paketet

Det var ett tag sedan nu sen jag bloggade, men har nyligen börjat på en kvällskurs i kinesiska. Det blir inte så mycket tid över för annat då det har blivit mycket kurslitteraturläsning på senaste tiden, men idag fick jag mitt första paket i andra omgången av Pocket & Prassel som jag bara måste berätta om. Brevbäraren fick nog kämpa med att trycka in det i våran postfack då det var ett enormt paket - XL! Snacka om att jag vart överraskad :D och nästan generad!  I paketet var det en mattidning (ELLE mat & vin), choklad (4 st plopp cafe latte, och jag som börjat bli lite beroende av latte), film (Chocolat med Johnny Depp) och pocket förstås! När det gäller pocketboken Middag med mr Latte av Amanda Hesser är den faktiskt en av de böcker jag länge velat ha! Hur kunde du veta hemliga bokvän, jag är väldigt säker på att jag aldrig nämnt att jag velat ha denna bok ;) Tack så jättemycket för det fina paketet! Du måste ha gjort en riktig ordentlig "research" på min blogg som lyckats pricka in så många saker rätt :) 

PS. För er som gillar mattidningar måste jag även rekommendera MatMagasinet även om det senaste numret hade ett giftigt recept.

PSS. Eller hur man säger det... Jag glömde berätta att det var ett temapaket jag fick, som ni kanske redan har gissat så är temat mat, eller i alla fall något ätbart. I mitt paket så fanns en liten lapp från min hemliga bokvän där temat förklarades. Lappen sitter nu på vårt kylskåp tillsammans med tidigare vykort från min förra hemliga bokvän.


Kommentarer
Postat av: Cia

Åh åh åh! Elle Mat & Vin OCH Choklad i samma paket, jag hade smällt av av lycka :) Nu har jag iofs båda redan, men det är riktigt bra presenter!

2008-09-08 @ 21:05:50
URL: http://www.exlibriscia.blogspot.com
Postat av: Hemlig bokvän

Vad roligt att jag träffade så rätt! Jag hoppas du gillar boken lika mycket som jag gjorde - det är en del spännande recept i den!

2008-09-08 @ 22:19:40
URL: http://hemligt.hemligt.se
Postat av: Hundöra

Cia: Visst var det riktigt bra presenter! Min sambo har redan snott åt sig en av chokladbitarna.Hemliga bokvän: Det ska bli jättespännande att läsa boken, ser verkligen fram emot det! :D

2008-09-08 @ 22:23:11
URL: http://bokmarkt.blogg.se/
Postat av: Therese

Idag fick jag också mitt första paket! Det här är så sjukt roligt. =) Hoppas det kommer många fler versioner!

2008-09-10 @ 21:54:57
URL: http://theresans.blogg.se/bokblogg
Postat av: Hundöra

Therese: Pocket & Prassel känns som det är större än vad jag trodde från början att det skulle vara. Som du säger sjukt roligt!

2008-09-11 @ 08:38:03
URL: http://bokmarkt.blogg.se/
Postat av: *malin*

Åh vad kul! Jag är fortfarande lite ledsen över att jag glömde anmäla mig till den här omgången... :-)

2008-09-25 @ 12:27:07
URL: http://malinsblog.wordpress.com
Postat av: Hundöra

Malin: Förhoppningsvis så kommer en tredje omgång ;)

2008-10-02 @ 22:50:30
URL: http://bokmarkt.blogg.se/
Postat av: Snöfrid

Wow, vilket lyxpaket! o.O

Chocolat är en av mina favoritfilmer, extremt bra! ;D

2008-10-04 @ 16:09:07
URL: http://fantasy03.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback