Hundöra

Bokmärkt

Ännu inget från min hemliga bokvän...

Jag är så otålig. Har ännu inte hört något från min hemliga bokvän. Hoppas hon hör av sig snart. Det behöver ju inte vara något mail, ett inlägg på bloggen duger lika bra. ;)

Kommentarer
Postat av: Hemliga hemliga bokvännen

Hahaha... Jag har medvetet väntat lite för att hålla dig på halster... :-) Men jag lurar här i bakgrunden. Jag blev jätteglad över att få dig som bokvän för dina svar var toppenbra!

Återkommer...

2008-05-26 @ 20:01:21
Postat av: Hundöra

Hahaha... Hej hemliga hemliga bokvän, roligt att höra från dig ;) Vad roligt och spännande det här blev... :D

2008-05-26 @ 22:11:08
URL: http://bokmarkt.blogg.se
Postat av: hemliga hemliga bokvännen

Javisst är det spännande! En del har ju fått veta vilken deras vän är eftersom mailadressen inte varit anonym, men jag tänkte försöka vara så hemlig jag bara kan ett tag. :-)

Jag sitter och grunnar på böcker till dig just nu, men har nog ett litet förslag redan. Eftersom det skulle börja skickas i juni så kan du alltså börja längta lite redan nu. Det är ju snart juni. :-)

I'll be back!

2008-05-27 @ 09:45:57
Postat av: Hundöra

Ja, det här var mycket roligare när man verkligen inte vet något om sin hemliga vän. :) Jag lämnade min bloggadress till min, kom på att det var dumt av mig eftersom "En bok om dagen" skrev vilka bloggar som är med. Aja, till nästa gång ska jag också vara lika hemlig. :D

2008-05-27 @ 12:43:51
URL: http://bokmarkt.blogg.se/
Postat av: hemliga hemliga bokvännen

Problemet är ju att så många blivit avslöjade att man lätt kan köra uteslutningsmetoden... :-)

Det blir nog ännu bättre nästa gång för då är vi säkert fler och då är det också svårare att räkna ut vem som har vem som hemlig bokvän. Men än så länge har jag inte hört ngt av min hemliga bokvän så vi får väl se vem det är.:-D

2008-05-27 @ 18:48:57
Postat av: En bok om dagen

Jag tror att cirkeln vidgas till nästa gång, och då blir det betydligt knepigare att lista ut vem som är ens hemliga bokvän... Jag kanske inte skulle ha lagt ut listan på alla som var med - men då hade kanske inte alla hittat igen varandra och någon kanske hade känt sig utanför..? Vi hoppas på fler till nästa runda! ;-)

2008-05-27 @ 21:10:56
URL: http://enbokomdagen.blogspot.com
Postat av: Hundöra

En bok om dagen: Ja, jag hoppas det blir fler rundor. Man lär sig något efter varje gång :) Jag är bara glad att det har blivit av!

Hemliga hemliga bokvän: Vi får hoppas att din hemliga bokvän hör av sig snart. :)

2008-05-27 @ 22:29:32
URL: http://bokmarkt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback